Profesör olduğunu öne süren kadın başörtülü gençlere kin kustu: Arabistan’a gidin deveye binin

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş’ta profesör olduğunu öne süren küstah bir kadın aynı yolcu otobüsünü paylaştığı başörtülü gençleri aşağılamaya kalkıştı. 28 Şubat dönemini andıran görüntüler kameraya yansırken kadının ‘Arabistan’a gidin, deveye binin’ ifadelerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

Başörtüsü düşmanlığı son bulmuyor… Bu kez çirkin saldırının adresi Beşiktaş’ta bir yolcu otobüsü...

Belediyeye ait otobüs profesör olduğunu öne süren bir kadın, yolculuk esnasında yakınında bulunan başörtüsü takan gençlere sözlü saldırıda bulundu.

HADSİZ SÖZLER

Hadis çalışan gençlere durduk yere sataşan kadın "Arabistan'a gidin, deveye binin" şeklinde hadsiz sözler sarf ettiği duyuldu.

Otobüste bir anda gergin anlar yaşanırken kadına gençlerden cevap gecikmedi. Genç kızlardan biri "Sen de Yunanistan'a git, botlara bin" ifadelerini kullandı.

TEPKİ YAĞDI

O anlar cep telefonu kameralarına yansırken kadına sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağdı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa konuş 19 Ağustos 2023 11:32

Bu kadın acilen bulunup yargılanmalı . Suç bu ...dinu degerler e hakaret edemez m kanuna aykırı. En ağır cezaya carptirilsin

Vildan17 Ağustos 2023 01:15

Allah bunlara fırsat vermesin

Sonraki Haber Yükleniyor...