Mehmetçik Fırat Kalkanı'nda teröre geçit vermiyor! 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Mehmetçik Fırat Kalkanı'nda teröre geçit vermiyor! 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Terör örgütleri ile mücadele tüm hızıyla devam ederken Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 5 PKK/YPG’li terörist, kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütü PKK ve türevleri ile mücadele hem yurtta hem de sınır ötesinde devam ederken operasyonlar ile teröre darbe üstüne darbe vuruluyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, harekat bölgelerinde teröristlere göz açtırmazken taciz ateşi açan teröristler karşılıksız bırakılmıyor. 

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 5 PKK/YPG’li terörist, etkisiz hale getirildi. Konuyal ilgili Milli Savunma Bakanlığı tarafındna yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 5 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1704401945920675940

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...