Mehmetçik'ten teröre ağır darbe! Fırat Kalkanı'nda 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Mehmetçik'ten teröre ağır darbe! Fırat Kalkanı'nda 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, "Kahraman Komandolarımız, Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi." açıklamasını yaptı.

Terörle mücadele yurt içinde ve sınır ötesinde kararlılıkla sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdiğini duyurdu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1724396885492867177

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 13'E YÜKSELDİ

Milli Savunma Bakanlığı,  sabah saatlerinde Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Böylece bugünlük etkisiz hale getirilen terörist sayısı 13'e yükseldi. 

PENÇE OPERASYONU'NDA EYP DÜZENEĞİ BULUNDU

Mehmetçik'in Pençe Operasyonu bölgesinde yapılan arama tarama faaliyetlerinde, teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kilogram plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneği bulundu. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1724360690528333871

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...