Mersin'de katliam gibi kaza! Çöp kamyonu ile kamyonet çarpıştı: 4 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mersin'de katliam gibi kaza! Çöp kamyonu ile kamyonet çarpıştı: 4 ölü, 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Mersin’in Erdemli ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Çöp kamyonu ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Kamyon ve kamyonetin çarpışması sonucu 4 kişi korkunç şekilde can verdi. Mersin-Antalya D-400 karayolu Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü önündeki kavşakta meydana gelen olayda Erdemli istikametine seyir halinde olan çöp kamyonu, kavşaktan dönüş yapan kamyonete çarptı.

4 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada kamyonette bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Çöp kamyonunun sürücüsü ile kamyonette bulunan 1 kişi kazadan yaralı kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri kaza yerinde incelemesini sürdürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...