Mersin'deki yangın faciasından acı haber! 1'i itfaiye eri 4 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Mersin'de dün akşam saatlerinde bir mobilya atölyesinde başlayarak bitişiğindeki iki atölyeye daha sıçrayan yangından yürekleri dağlayan haber geldi. Yangında soğutma çalışmalarında 1 itfaiye erinin hayatını kaybetti ve kayıp olduğu değerlendirilen 4' işçiden 3'ünün cansız bedenine bu sabah başlatılan çalışmalarla ulaşıldı.

Merkez Akdeniz ilçesi Sanayi Sitesindeki bir mobilya atölyesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki diğer atölyelere de sıçradı. Yanıcı maddelerin yoğunluğu nedeniyle söndürme çalışmalarının güçlükle yapıldığı yangına, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra Emniyet Müdürlüğünün Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları da (TOMA) müdahale etti.

1 İTFAİYE ERİ VE 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre Gece geç saatlerde kontrol altına alınabilen yangınla ilgili süren soğutma çalımları sırasında bir itfaiye eri hayatını kaybetti. Ayrıca, kayıp olduğu değerlendirilen 4 kişiye ulaşmak için çalışmalara devam edildi.

Mersin'deki yangın faciasından acı haber! 1'i itfaiye eri 4 kişi hayatını kaybetti

Bugün sabahtan itibaren yapılan çalışmalarda 4 işçiden 3'ünün cansız bedenine ulaşıldı. Ekiplerin diğer kişinin bulunması için de çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...