Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen bölge bölge açıkladı! Sonbahar yağışlı geliyor 

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen bölge bölge açıkladı! Sonbahar yağışlı geliyor 

GÜNDEM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Sıcak havalara yerini kısa süreli yağışlara bırakacak. Bir uyarı da Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen’den geldi. Şen sağanak yağışın etkili olacağı bölgeleri tek tek açıkladı. 

Türkiye genelinde Ağustos ayında kavurucu sıcaklar etkili oldu. Önce el Nino ardından Eyyam-ı Bahur derken sıcaklar bunalttı. Herkes yağmurların ne zaman geri döneceğini merak ediyor. Herkesin beklediği yağışlı havalar sonbaharla birlikte geliyor. Eylül ayınınilk günlerinde ise sağanak yağış etkili olacak.
Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımından sağanak yağışın etkili olacağı bölgeleri paylaşıp tarih vererek uyardı.

Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bugün Marmara ve Kuzey Ege de rüzgar poyrazdan kuvvetli. İç Ege, Ege'nin güneyi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz yerel sağanak yağışlı. Sıcaklık değişmiyor. Yarın Akdeniz bölgesinde Salı günü Doğu Anadolu'da yağış var.
Marmara'da Eylül 2-4 arası yağış görünüyor.
Bugün pazar İstanbul 31, İzmir öğlen yağmurlu 34, Antalya öğlen yağmurlu 31, Ankara 33 derece. Önümüzdeki hafta ortası sıcaklıklar 1-2 derece yükselir.

https://twitter.com/TemizHava/status/1695685544846442794

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...