Meteorolojiden 2 bölgeye uyarı: Fırtına kuvvetli geliyor!

- Güncelleme:
Meteorolojiden 2 bölgeye uyarı: Fırtına kuvvetli geliyor!

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji, Marmara ve Kuzey Ege denizlerinde fırtına bekliyor. Yarın sabah saatlerinde etkisini gösterecek olan fırtına, gece saatlerine kadar devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara tedbirli olun çağrısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara'nın batısında rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ ESECEK

Fırtınanın yarın 09.00-23.00 saatleri arasında etkili olması bekleniyor. Öte yandan, Marmara ve Kuzey Ege denizlerinin kuzeyinde rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

ULAŞIMDA AKSAMALAR MEYDANA GELEBİLİR

Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.​​​​

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...