MHP lideri Bahçeli, CHP için 'gönlünden geçen adayı' açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

CHP'de seçim yenilgisi sonrası 'değişim' sesleri yükselirken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna geçecek isim merak konusu oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Sözcüsü Özgür Özel'in olası adaylıkları konuşulurken, MHP lideri Devlet Bahçeli'de CHP'nin başında görmek istediği ismi ilk kez açıkladı.

CHP'de seçim sonrası başlayan “değişim” tartışması, kurultaya sayılı günler kala giderek alevlendi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ısrarla 'gemiyi limana sağlam ulaştıracağını' ifade ederek, yerel seçimlerden sonrasına işaret ederken, "Ömrümün sonuna kadar Genel Başkanlık yapmak istemiyorum. Partinin ilkelerine bağlı, geçmişi temiz biri çıksa hemen bırakırım" açıklamasında bulundu.

Kılıçdarolu'nun bu açıklamalarının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli de 'gönlündeki' adayı açıkladı.

'HEYECANLI BİR KONUŞMA YAPTI' DEYİP AÇIKLADI

Olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurul çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Bahçeli, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in heyecanlı bir konuşma yaptığını söyleyerek, CHP'de gerçekleşecek bir genel başkan değişiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel'i destekleyeceğini söyledi.

KONGRE KONUŞMASINA BENZETTİ

Bahçeli, "Özgür Bey'in konuşması çok heyecanlı yapılmış bir konuşma. Aynı zamanda kongre konuşması havasındaydı. Kongre konuşmasına benzer bir konuşma usulüyle. O bakımdan kendi kendime sordum; CHP'de sınıf arkadaşım devam etmezse Ekrem'e karşı Özgür derim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...