Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

MHP lideri Bahçeli'den Sedef Kabaş'a tepki: Faşizan sözlerini kınıyorum

MHP lideri Bahçeli'den Sedef Kabaş'a tepki: Faşizan sözlerini kınıyorum

MHP Genel Başkanı Bahçeli, katıldığı bir yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarette bulunan gazeteci Sedef Kabaş'a tepki göstererek, anti demokratik ve faşizan sözleri kınadığını belirtti.

Kaydet
a- | +A

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakareti nedeniyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'a tepki göstererek, “Cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı, husumetle pekişmiş anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum” dedi.

"TETİKÇİ BİR GAZETECİ"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, “Kin ve nefretine yenilmiş, ifade ve düşünce hürriyetini tersten yorumlamış tetikçi bir gazetecinin Cumhurbaşkanımıza karşı ağır ve affedilemez hakareti ne demokrasiyle, ne basın ahlakıyla, ne de hukukun evrensel ilkeleriyle bağdaşmayacak bir çarpıklık, bir çürüklüktür. Elbette kötü söz bumerang gibidir, eninde sonunda dönüp dolaşıp sahibini bulacak, hatta mahcup ve ahlaken de mahkûm edecektir. Bilhassa bu sözde gazetecinin kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırma gayretkeşliği zelil bir oyun, zillet bir tiyatrodur” ifadelerini kullandı.

"ÜSLUBU HASTALIKLI, USULÜ HAYASIZLIKTIR"
Bahçeli paylaşımının devamında, “Demokrasi saygı ve tahammül sistemidir. Bundan nasibini alamayan müfsitlerin üslubu hastalıklı, usulü hayasızlıktır. Anılan gazetecinin tutuklanmasıyla bağımsız ve tarafsız yargı süreci başlamıştır. Herkes yargı kararını sabırla beklemek ve riayet etmek durumundadır. Cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı, husumetle pekişmiş anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum. Bu konuyu cepheleşme malzemesi yapmak için sıraya giren çevrelerin hesap hatası yapmaktan ve yanlışa ortak olmaktan kaçınmalarını hassaten tavsiye ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BAKMADAN GEÇME
Gazeteci Sedef Kabaş tutuklandı
HABER

Gazeteci Sedef Kabaş tutuklandı

BAKMADAN GEÇME
Adalet Bakanı Gül’den Sedef Kabaş tepkisi: Adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır
HABER

Adalet Bakanı Gül’den Sedef Kabaş tepkisi: Adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.