MHP'li Doğan ilk kez açıkladı: 'Ankara'ya ihanet ettik' diyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
MHP'li Doğan ilk kez açıkladı: 'Ankara'ya ihanet ettik' diyorlar

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, yaklaşan yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın Ankara'da hiçbir belediyeyi kazanamayacağını söyledi. Doğan'ın "Milliyetçi Hareket Partisi’ne sonradan katılan arkadaşlarımız bizlere, ‘Biz Ankara’yı Ankaralı birine teslim etik. Sadece oyumuzu değil gönlümüzü de verdik. Ama maalesef Ankara’ya ihanet etmiş olduk’ diyorlar” açıklaması da dikkat çekti.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, yaklaşan yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın Ankara'da hiçbir belediyeyi kazanamayacağını düşündüğünü ifade etti. "Ankara’da zillet ittifakının bir belediye bile alacağını düşünmüyorum" diyen Doğan "Milliyetçi Hareket Partisi’ne sonradan katılan arkadaşlarımız bizlere, ‘Biz Ankara’yı Ankaralı birine teslim etik. Sadece oyumuzu değil gönlümüzü de verdik. Ama maalesef Ankara’ya ihanet etmiş olduk’ diyorlar” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanlığınca Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Ankara Konağı’nda kahvaltılı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"İYİ PARTİ VE CHP'DEN GELENLER 'ANKARA'YA İHANET ETMİŞ OLDUK' DİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 200 kişinin MHP'ye katıldığını belirten Doğan'ın, “Göreve geldiğimden beri günde 2 bin 500 kişi ağırlıyorum. İYİ Parti, CHP ve Genç Parti’den katılımlar var. CHP’den bu hafta 200 arkadaşımız katıldı. İYİ Parti Mamak ve Kahramankazan ilçe teşkilatından partimize katılanlar oldu. Göreve geldiğimden beri çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ankara’nın yerlisi olarak Ankara’nın tüm caddelerini ve sokaklarını çok iyi bilirim. Edindiğim tüm tecrübelere dayanarak Ankara’da çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Ankara’da zillet ittifakının bir belediye bile alacağını düşünmüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’ne sonradan katılan arkadaşlarımız bizlere, ‘Biz Ankara’yı Ankaralı birine teslim etik. Sadece oyumuzu değil gönlümüzü de verdik. Ama maalesef Ankara’ya ihanet etmiş olduk’ diyorlar” ifadeleri dikkat çekti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...