Mide bulandıran görüntüler! Fare, simit ve poğaça satan arabanın içinde dolaştı: O anlar kamerada 

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Büyükçekmece'de kayda geçen görüntülerde TÜYAP Otobüs durağının arkasında bulunan ve günlük simit poğaça satışının yapan tezgah aracının içinde fare dolaştığı görüldü. Görenlerin şaşkına uğradığı anlarda farenin araba da gezme anbean kayda geçti. Mide bulandıran görüntülerde aynı simit tezgahına bu sabahta poğaça ve simitlerin dizildiği görüldü.

Günlük olarak birçok insanın satın aldığı poğaça ve simit tezgahında bu kez hamur işi ürünler yerine fare yer aldı. Mide bulandıran görüntü, TÜYAP Otobüs durağı arkasında bulunan ve günlük simit poğaça satışının yapıldığı tezgahta çekildi. Dün akşam saatlerinde durakta otobüs bekleyen vatandaşlar, tezgah kapalıyken içerisinde bir farenin dolaştığını gördü.

AYNI ARAÇTA BU SABAH SATIŞ YAPILDI

Mide bulandıran görüntüyü gören vatandaşlar şoke oldu. Simit arabasının içine giren bir fare simitlerin ve poğaçaların satıldığı bölümde kısa süre gezindi. Aynı simit tezgahına bu sabahta poğaça ve simitlerin dizildiği görüldü.

O ANLAR KAMERADA

Simit tezgahında işçi olarak çalışan kişi ise konuyla ilgili konuşmak istemedi. Farenin tezgahta dolaştığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...