Minibüste sinir krizi: Direksiyonu kırdı, araca tekmeler attı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Eyüpsultan’da minibüs şoförü erkek arkadaşıyla tartışan kadın sinir krizi geçirdi. Minibüsün direksiyonu kıran genç kadın aracın refüje çarpmasına neden oldu. Hızını alamayan kadın araçtan indi, minibüse tekme ve yumruk atmaya başladı. Genç kadını arkadaşı gülükle zapt edebildi. Yaşananlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Gaziosmanpaşa-Eyüpsultan seferini yapan minibüsün şoförü, yan koltuğa kız arkadaşını da aldı. Şoför yolcularla birlikte seferini yaptığı esnada kız arkadaşıyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma esnasında genç kadın, trafikte ilerleyen minibüsün direksiyonunu kırdı. Kontrolden çıkan minibüs refüje çıkınca arkasından gelen araç da ona çarptı.

Minibüste sinir krizi: Direksiyonu kırdı, araca tekmeler attı

MİNİBÜSE TEKME VE YUMRUK ATTI

Kaza sonucu yara almadan kurtulan yolcular aşağıya inerken, şoförün kız arkadaşı ise sinir krizi geçirdi. Araçtan inen kadın, defalarca araca tekme ve yumruk attı. Erkek arkadaşı tarafından güçlükle zapt edilen genç kadın bağırmayı sürdürdü. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. Öte yandan kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tutarken, şoför ve kız arkadaşı ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Minibüste sinir krizi: Direksiyonu kırdı, araca tekmeler attı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...