Motosiklet kazasında talihsiz adam hayatını kaybeti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Motosiklet kazasında talihsiz adam hayatını kaybeti

GÜNDEM Haberleri

Manisa'da 2 motosiklet çarpıştı, henüz sebebi bilinmeyen kazada 2 kişi yaralanırken bir kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa'da iki motosikletin henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştığı kazada iki kişi yaralanırken bir kişi hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Manisa’nın Salihli ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sart Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tahsin S. (76) yönetimindeki sepetli motosiklet ile Umut A.‘nın (20) kullandığı plakasız motosiklet çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan her iki sürücü ve sepetli motosiklette yolcu konumunda bulunan Halil Sezgin (84) sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Halil Sezgin doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...