Motosikletlinin 143 gün sonra kahreden ölümü: Hayat mücadelesini kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Motosikletlinin 143 gün sonra kahreden ölümü: Hayat mücadelesini kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli'de bir motosikletli kavşaktan dönerken otomobille çarpışıp yola savruldu. Ağır yaralanan sürücü 143 gün hayat mücadelesi verdiği hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de kavşaktan dönmek istediği sırada otomobille çarpışan bir motosiklet sürücüsü ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede 143 gün sonra hayatını kaybetti.

KAVŞAKTA OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI

Kaza; 4 Ağustos günü Denizli’nin Çal ilçesi meydana geldi. İddialara göre İsmailler Mahallesi’nde plakası bulunmayan motosiklet sürücüsü H.D., kavşaktan dönmek istediği sırada S.Ö. idaresindeki otomobille çarpıştı.

143 GÜN HAYAT MÜCADELESİ VERDİ

Çarpışma etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü, yapılan bütün müdahalelere rağmen kazadan 143 gün sonra hayatını kaybetti. Kazayla ilgili ekiplerce soruşturma devam ediyor.

Motosikletlinin 143 gün sonra kahreden ölümü: Hayat mücadelesini kaybetti

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...