Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası nedeniyle Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğunu duyurdu. Akıncı'nın şehadet haberi ailesine verildi. Şehidin babası gözyaşı dökerken, Akıncı'nın son paylaşımı yürekleri dağladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası sonucu Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Tankçı Sözleşmeki Er Abdulkadir Akıncı, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 23 Mart 2024 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu - 1. Resim

ADIYAMAN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın şehadet haberi Adıyaman'daki ailesine verildi. Baba Mehmet Akıncı, evin önünde bekleyen ve şehidin olduğu öğrenilen otomobile dokunup, "Abdulkadir’imin arabası burada, hevesini alamadı" diyerek gözyaşı döktü.

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu - 2. Resim

Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asılırken, haberi alan yakınları da şehidin evine geldi.

BİR GÜN ÖNCEKİ PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Şehidin, bir gün önce sosyal medyadan yaptığı, “Adımı yazdılar mezar taşıma, ne boyuma baktılar ne yaşıma, alnıma yazıldı geldi başıma; Allah’ım böyle yazmış ağlamayın” paylaşımı yürekleri dağladı.

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu - 3. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...