MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesindeki saldırının planlayıcısı etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, dün 6 askerimizin şehit düştüğü hain saldırının planlayıcısının da aralarında bulunduğu 4 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Son dakika haberi: Türkiye, dün Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen 6 askerinin acısınu yaşarken,Milli Savunma Bakanlığı da kahraman Mehmetçik'in başarılı operasyonlarına dair bilgi vermeye devam ediyor.

Güvenlik güçleri PKK'ya darbe üstüne darbe vurmaya devam ederken, son yapılan açıklamada 4 teröristin daha öldürüldüğü, bu teröristlerden birinin ise 6 askerimizin şehit düştüğü hain saldırının planlayıcısı olduğu belirtildi.

"TEK TEK HESAP SORUYORUZ"

MSB tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İnlerini yıkıyor, her birinden tek tek hesap soruyoruz!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör yuvalarını güçlü şekilde vurmaya devam ediyor. Operasyonlar sürerken aralarında dünkü hain saldırının planlayıcısının da bulunduğu 4 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi.

Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1689616767239213056

PENÇE-KİLİT'TEN ACI HABER

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen hain saldırıda 6 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimizin isimleri şöyle:

  • Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş
  • İstihkâm Uzman Çavuş Kemal Özek
  • Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir
  • Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ
  • Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale
  • Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...