MSB duyurdu: Teröristlerin inlerine girdik

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teröristlere ait bir mağaranın ele geçirildiğini duyurdu. Yapılan paylaşımda "Teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teröristlere ait mağaranın ele geçirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı paylaşımla teröristlere ait bir mağaranın ele geçirildiğini ve tespit edilen yaşam malzemelerinin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Daima asil milletimizin emrinde ve görevinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetinde teröristlere ait bir mağarayı ele geçirdi. Çok sayıda odası olan mağarada tespit edilen yaşam malzemeleri kullanılamaz hâle getirildi"

MSB duyurdu: Teröristlerin inlerine girdik

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...