MSB: Kefken açıklarında tespit edilen mayın imha edildi

Düzenleyen:
MSB: Kefken açıklarında tespit edilen mayın imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Karadeniz'de üçüncü kez mayın paniği yaşandı. Kefken açıklarında tespit edilen mayın SAS timleri tarafından imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kefken açıklarında tespit edilen mayının SAS timleri tarafından emniyetli şekilde imha edildiğini bildirdi. Bölgede herhangi bir olumsuzluk olmadığı görüldü.

KARADENİZ'DE ÜÇÜNCÜ MAYIN

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Kocaeli'nin Kefken açıklarında görülen cismin deniz karakol uçağı tarafından mayın olarak teşhis edildiği belirtildi.

Açıklamaya göre; bölge emniyete alındı, mayın Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Sualtı Savunma (SAS) timlerince imha edildi. 

Ukrayna tarafından döşenen mayınlar fırtına nedeniyle koparak Karadeniz'de sürüklenmeye başlamıştı. Daha önce de İstanbul Boğazı girişinde ve İğneada açıklarında tespit edilen iki mayın etkisiz hale getirilmişti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...