Muğla’da tur otobüsü ile öğrenci servisi çarpıştı: 1 ölü, 55 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Muğla’da tur otobüsü ile öğrenci servisi çarpıştı: 1 ölü, 55 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Muğla’da bir tur otobüsü ile öğrenci servisi çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada 1 kişi hayatını kaybederken 55 kişi de yaralandı.

Bodrum’dan Denizli’ye Ukraynalı turistleri taşıyan Aziz Çağlar’ın kullandığı tur otobüsü Muğla-Denizli kara yolu Yaraş güzergahında karşı şeride geçerek Cihan Duran yönetimindeki öğrenci servisiyle çarpıştı. Tarlaya devrilen tur otobüsünün sürücüsü Çağlar, kaza yerinde hayatını kaybetti. Çağlar'ın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemelere göre otobüs ve servisin çarpıştığı kazada 55 kişi yaralandı.

Öğrenci servisinde bulunan 16 yaralı ayakta tedavi edildi. Diğer yaralılar Muğla ve Denizli’deki hastanelere kaldırıldı. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Muğla-Denizli kara yolunda ulaşım kontrollü olarak tek şeritten sağlananan kara yolunda, araçların kaldırılması ile diğer şeritte trafiğe açıldı.

Muğla’da tur otobüsü ile öğrenci servisi çarpıştı: 1 ölü, 55 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...