Mustafa Sarıgül, Miçotakis'e çattı: Ülkende darbe olduğunda baban Türkiye'ye sığındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mustafa Sarıgül, Miçotakis'e çattı: Ülkende darbe olduğunda baban Türkiye'ye sığındı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yunanistan Başkanı Kiriakos Miçotakis'i hedef aldı. Sarıgül"Türkiye ile dost olmak senin hayrınadır. Amerika sana çok uzak Türkiye ise çok yakın. Sayın Miçotakis senin baban darbe olduğu zaman Amerika’ya sığınmadı, Türkiye’ye sığındı" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Yunanistan ekibi AEK ile yapacağı maç öncesi Kadıköy'deki Boğa Heykeli önünde açıklamalarda bulundu. Sarıgül "Bir Galatasaray taraftarı olarak bugün Fenerbahçe'yi destekliyorum. 80 milyon kişi Fenerbahçe'nin galibiyetini bekliyor. Maç skorunu soruyorlar, Erzincan uslünü İngilizce cevap vereyim one, two, three-zero (3-0)" dedi.

Seyircilere de "Tahriklere kapılmayın" diye uyarı yapan Mustafa Sarıgül "Dışarıda cömert olacağız ama sahada kesinlikle olmayacağız” ifadelerini kullandı. 

Sarıgül, konuşmasında Yunanistan Başkanı Miçotakis’i de hedef aldı. Miçotakis'in Türkiye'ye yönelik küstah sözlerine tepki gösteren Mustafa Sarıgül, şunları söyledi: Türkiye olarak Yunanistan’a barış elimizi uzatıyoruz ama Miçotakis sürekli yumruk sıkıyor. Yumruk sıkan bir elle barış olmaz. Miçotakis şu anda tamamen Amerika’ya güveniyor, bunu doğru bulmuyoruz. Yunanistan adeta ABD'nin bir eyaleti haline geldi. Kadıköy'den Miçotakis’e sesleniyorum. Türkiye ile dost olmak senin hayrınadır. Amerika sana çok uzak Türkiye ise çok yakın. Sayın Miçotakis senin baban darbe olduğu zaman Amerika’ya sığınmadı, Türkiye’ye sığındı. Türkiye senin babana karşı gerekli misafirperverliği gösterdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...