Nevşehir’de feci kaza! Tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı: 14 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Nevşehir'de meydana gelen kazada tarım işçileri taşıyan minibüs otomobille çarpıştı. 14 kişinin yaralandığı kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Nevşehir'de tarım işçileri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 14 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Hacıbektaş ilçesine bağlı İlicek köyü yakınlarında yaşandı.

Nevşehir’de feci kaza! Tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı: 14 yaralı

İŞÇİ SERVİSİNİN ÇAPRIĞI OTOMOBİL DUVARA ÇARPARAK DURDU

Kayseri - Kırşehir karayolunda tarım işçilerini taşıyan ve R.Ş’nin kullandığı minibüs, İlicek Kavşağı'nda V.S’nin kullandığı otomobille çarpıştı. Çarpmamın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki bir işyerinin deposunun duvarına çarparak durabildi.

14 KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ile birlikte, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 14 kişi, ambulanslarla Nevşehir ve Kırşehir’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası Kayseri-Kırşehir karayolu tek yönlü olarak trafiğe kapanırken ekipler olayla ilgili inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...