Okul Servislerine yönelik sıkı denetimler sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Okul Servislerine yönelik sıkı denetimler sürüyor

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri, okul servislerine yönelik denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor. Ekipler, Fatih ve Beyoğlu'nda servislere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Dün okulların açılmasının ardından bugün İstanbul'da okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Fatih ve Beyoğlu'nda gerçekleştirilen denetimlerde servis şöförlerinin ehliyet ve ruhsatları kontrol edildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından harekete geçti. Ekipler, Beyoğlu ve Fatih'te okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Okul Servislerine yönelik sıkı denetimler sürüyor

Denetimlerde okul servis araçları durdurularak kontrol edildi. Ekipler, kurallara uyulup uyulmadığı, araç içerisinde bulunması gerekenler ve evrak kontrollerini yaptı.

Yapılan denetimlerde Beyoğlu'nda durdurulan bir servis aracının muayene süresi dolduğu için 950 TL para cezası kesildi.

Okul Servislerine yönelik sıkı denetimler sürüyor

Okul Servisi sürücüsü İrfan Baş, "En azından şu korsan ortadan kalksın. Korsan servisçilik kalksın biz de işimizi yapalım. Eksiğimiz yok, görüyorsunuz. Elimizden gelen itinayı gösteriyoruz. Çocuklarımızın canını taşıyoruz. Korsan olmazsa hiçbir sorun olmaz. En güzeli bu" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...