İstanbul’da okul servislerine sıkı denetim

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul’da okul servislerine sıkı denetim

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yeni eğitim öğretim yılı bugün itibari ile başladı. 20 milyon öğrenci ders başı yaptı. Okul önlerinde ve servislerine karşı büyük önlemler alındı. Okul servislerine yönelik denetimlerde servis şoförlerinin ehliyet ve ruhsatları kontrol edildi.

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri Beyoğlu'nda okul servis araçlarını denetledi. Gerçekleştirilen denetimlerde okul servis araçları durdurularak kontrol edildi. Ekipler, kurallara uyulup uyulmadığı, araç içerisinde bulunması gerekenler ve evrak kontrolleri yaptı.

İstanbul’da okul servislerine sıkı denetim

Arnavutköy’de jandarma ekipleri okul servislerine yönelik denetimler gerçekleştirerek öğrencilere okul yolunda yapılması gerekenlerle alakalı bilgilendirmelerde bulundu. Ekipleri ayrıca, okul önlerinde ve okul yolu güzergahlarında da denetimleri sıkı tuttu. Öğrencilere yaya geçidi bilinci aşılamak üzere yaya geçitlerinde de görevli personel bulunduruldu.

İstanbul’da okul servislerine sıkı denetim

Denetimlerinde dönem içerisinde sık sık tekrarlanacağı belirtildi. 

İstanbul’da okul servislerine sıkı denetim

Okul servis araçları yönetmeliği çerçevesinde okul servis şoförlerinde ve araçlarında bulunması gereken belgeler, uyulması gereken kurallarla ilgili denetim yapıldı. Ayrıca, denetimlerde ekipler servis şoförlerini de kurallar hakkında uyardı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...