İstanbul'da okulların açılmasıyla beraber sabah saatlerinde trafik yoğunluğu arttı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Okulların açılmasıyla birlikte Küçükçekmece'de her iki yönde de trafik yoğunluğu yaşandı. İBB trafik uygulamasında saat 08.30 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçüldü.

Okulların açılmasıyla birlikte Küçükçekmece'de her iki yönde de trafik yoğunluğu yaşandı. İBB trafik uygulamasında saat 08.30 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçüldü. Okulların da açılmasıyla birlikte İstanbul'da trafik yoğunluğu erken saatlerden itibaren arttı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI

Hem okula yetişmeye çalışan öğrenciler hem de haftanın ilk gününde işe giden sürücüler yollara çıktı. İstanbul’da her iki yönde trafik durma noktasına geldi. İBB trafik uygulamasında saat 08.30 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçüldü.

BİRÇOK İLDE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Okulların açılmasıyla birlikte birçok ilde trafik yoğunluğu yaşandı. İstanbul'da yaz tatilinin ardından okulların açılmasının da etkisiyle sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 62'lere ulaştı. Yaz tatilinin sona ermesiyle haftanın ilk iş gününde, megakentin her iki yakasında D-100 kara yolu, TEM oto yolu ve bağlantı yollarında trafik yoğunluğu oluştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...