Ormanlar yanınca yılanlar yerleşim bölgelerine indi! Tam 2 metre uzunluğunda, ekipler hareket geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sık sık yangınların meydana geldiği Manavgat’ta sığınacak gölge bulamayan yılanlar havalar ısınmasıyla birlikte şehre indi. Ulukapı Mahallesi'nden gelen ihbarı değerlendiren itfaiye ekipleri, merdiven boşluğunda 2 metreden uzun yılanı yakaladıktan sonra ormanlık alana bıraktı. Sık sık yılan ihbarı alan ekipler vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Artan hava sıcaklıkları nedeniyle yılanlar sık sık görülür oldu. Yangınların yaşandığı Manavgat'ta ormanlardan gölge alan bulamayan yılanlar yerleşim bölgesine inince vatandaşlar tedirginliğe neden oldu.

YILAN İHBARI EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre Ulukapı Mahallesi Kümeevleri Alibazlı mevkiinde Osman Yılmaz’a ait evin önünde büyük bir yılan görüldüğü ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekiplerini harekete geçirdi.

MERDİVEN BOŞLUĞUNDA 2 METRELİK YILAN YAKALANDI

Verilen adrese gelen ekipler, yılanın en son merdiven boşluğuna girdiğinin belirlenmesi üzerine yılanı yakalamak için çalışma yaptı. Merdiven boşluğundaki yılan kısa sürede ekipler tarafından yakalanarak çuvala konurken, çevredekiler 2 metreden daha uzun olan yılanı görünce hayretlerini gizleyemedi.

Ormanlar yanınca yılanlar  yerleşim bölgelerine indi! Tam 2 metre uzunluğunda, ekipler hareket geçti

VATANDAŞLARA UYARI

Yılanı yakalayarak çuvala koyan itfaiye görevlileri yılanı ormanlık bir bölgede doğal hayatına geri bırakırken, son günlerde yılan ihbarlarının arttığı, Sarılar Mahallesi'nde Manavgat’ta bugüne kadar görülmeyen engerek yılanı ile karşılaşıldığı belirtilerek, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...