Osmaniye Belediyesi'ne silahlı saldırı: Ölen ya da yaralanan yok

Düzenleyen:
Osmaniye Belediyesi'ne silahlı saldırı: Ölen ya da yaralanan yok

GÜNDEM Haberleri

Osmaniye Belediyesi binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıyla ilgili polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

 Osmaniye Belediyesi binasına silahlı saldırı düzenlendi.  1 merminin pencere camına bir merminin de pencere pervazına geldiği saldırıda; ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.

Osmaniye Belediyesi'ne silahlı saldırı: Ölen ya da yaralanan yokSaldırıda 1 merminin pencere camına bir merminin de pencere pervazına geldiği öğrenildi.

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Olay, Osmaniye Belediyesi binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobille gelen kişi ya da kişiler belediye binasının başkanlık bölümüne silahla rastgele ateş açtı. Saldırı sonrası silahlı saldırganlar otomobille olay yerinden uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede belediye binasına gelen ekipler geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. 1 merminin pencere camına bir merminin de pencere pervazına geldiği saldırıyla ilgili polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Öte yandan Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilere yönelik yakalama çalışması başlattı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne yaptığı yazılı açıklamada, “12.02.2022 günü saat 20.00 sıralarında ilimiz Rahime Hatun Mahallesi Musa Şahin Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir araçtan Osmaniye Belediye binasına karşı silahla ateş edilmesi olayı gerçekleşmiş, olay sonrası Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında ilimiz Karaçay mesire alanında alkol alarak bir araç ile il merkezine gelerek belediye binasına yönelik ateş açtığı anlaşılan ve olayın faili olduğu değerIendirilen 5 şahıs gözaltına alınmış ve olayda kullanılan suç aleti tabanca ele geçirilmiştir. Başsavcılığımızın talimatı doğrultusunda olay yeri güzergâhındaki MOBESE ve diğer güvenlik kamera görüntülerinin tespiti ile diğer delillerin araştırılmasına devam edilmekte olup olaya ilişkin soruşturma titizlikle devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...