Öyle bir dayak yedi ki, hırsız çalacağına bin pişman oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da bir dükkan sahibi hırsızlık için dükkanına gelen şahsı yer yere vurdu. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, işyeri sahibinin kavgayı ayırmaya gelen arkadaşı da hırsıza tokat attı.

Bursa’da bir işyeri sahibi dükkanına giren hırsızlık şüphelisini tekme tokat darp etti.

Kavgayı ayırmayı gelen arkadaşı da başarılı olmayınca şüpheliye bir darbede kendisinden geldi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

DÜKKANIN SAHİBİ, HIRSIZI YERDEN YERE VURDU

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, merkez Yıldırım ilçesi Vişne Caddesi yakınlarında meydana geldi. İşyerine hırsızlık yapmak için giren şüpheli, dükkan sahibi tarafından fark edildi. Şüpheliyi yakalayan işyeri sahibi tuttuğu şüpheliyi yere savurdu. Yere savrulan adam tam kaçmaya çalışırken, arka arkaya gelen yumruk darbesiyle ne olduğunu anlayamadı.

Durumu gören dükkan sahibinin arkadaşı ise, kavgayı ayırmaya geldi. Fakat ayıramayınca şüpheliye bir tokatta kendisi savurdu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öyle bir dayak yedi ki, hırsız çalacağına bin pişman oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...