Oynadığı balkondan aşağıya düştü, annesinin kucağında hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oynadığı balkondan aşağıya düştü, annesinin kucağında hastaneye kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. 3 yaşındaki çocuk balkonda oynarken aşağıya düştü, acılı anne gördüğü gibi çocuğunun yardımına koştu. Talihsiz çocuk annesinin kucağında hastaneye kaldırıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir apartmanın 3. katında bulunan evlerinin balkonunda oynayan küçük çocuk bir anda yere düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğu annesinin kucağında hastaneye götürdü. 

BALKON DEMİRİNE TIRMANAN ÇOCUK 10 METREDEN DÜŞTÜ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, saat 16.00 sıralarında İlçeye bağlı kırsal Kulaca Mahallesi'nde bir evde yaşandı. 3 yaşındaki Salih Deniz K., 3 katlı apartmanın en üst katında bulunan evlerinin balkonunda oynamaya başladı. Bir anda balkon korumalığına tırmanan çocuk, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü.

ANNESİNİN KUCAĞINDA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Anne Tuğba K. (30), olayın şoku ile hemen düşen çocuğunun yanına inerek yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlıkçılar ambulansa binmek istemeyen çocuğu annesinin kucağında sedyeye alarak hastaneye götürdü.  Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...