PKK sempatizanlarından ODTÜ'de kimyasal silah provokasyonu: TSK'ya iftirayı pankart yapıp astılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
PKK sempatizanlarından ODTÜ'de kimyasal silah provokasyonu: TSK'ya iftirayı pankart yapıp astılar

GÜNDEM Haberleri

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde PKK sempatizanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kimyasal silah iftirasına sahip çıkarak pankart astı. Rezaleti gören Türkiye Gençlik Birliği, pankartı indirerek yerine Türk bayrağı astı.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'ya attığı skandal 'kimyasal' iftirası, PKK sempatizanlarının provokasyonlarına malzeme oldu. ODTÜ'de bir grup, Finacancı'nın kimyasal silah yalanına destek olmak için bir pankart astı. Sakandal tabloyu gören Türkiye Gençlik Birliği, pankartı indirerek yerine Türk bayrağı astı.

TGB PANKARTI İNDİRDİ, YERİNE TÜRK BAYRAĞI ASTI

'ODTÜ Forum' isimli terör örgütü sempatizanı bir grup, HDP'nin ve TTB Başkanı Şebnem Korur Finacancı'nın kimyasal silah yalanına destek olmak için bir pankart astı. 'Kimyasal silah insanlık suçudur. Katil devlet hesap verecek.' ifadelerinin yer aldığı skandal pankart, Türkiye Gençlik Birliği üyeleri tarafından indirildi.

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, pankartı indirmelerinin ardından yerine Türk bayrağı astı.

TGB ODTÜ Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadeler kullanıldı:

"Türk Ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rastlanmamıştır. ODTÜ Mehmetçiğin yanında!"

https://twitter.com/genclikbirligi/status/1590976149588701186

(HABER7)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...