Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

PKK'nın Cemevi adıyla cephanelik yaptığı bina bombalandı

PKK'nın Cemevi adıyla cephanelik yaptığı bina bombalandı
Başlık ResmiPKK'nin Cemevi adiyla cephanelik yaptigi bina bombalandi

Terör örgütünün, 'şehitlik' ya da 'cemevi' adı altında eğitim kampı haline getirdiği binalar yerle bir edildi.

Kaydet
|
İçişleri Bakanı Selami Altınok Anadolu Ajansı'nın Editör Masası'na konuk oldu. Buradaki konuşmasında terörle mücadele hakkında bilgi veren altınok yapılan 4 binin üzerinde operasyonda yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere 2 bin teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.


PKK'NIN TERÖRİST KAMPIYDI, YERLE BİR EDİLDİ

Bakan Altınok ayrıca PKK terör örgütünün eğitim kampına çevirdiği ve 'şehitlik' ya da 'cemevi' adı altında kutsiyet yüklediği bazı binaların da yerle bir edildiğine dair fotoğraflar gösterdi.


MEZARLIĞA DOKUNMADAN YAPILARI YIKIYORUZ

Altınok şöyle konuştu:


"Bu algı operasyonuna biz kesinlikle gelmeyeceğiz. Bu PKK terör örgütünün algı operasyonudur. Türkiye Cumhuriyeti devleti de bizim insanlarımız da töremiz de inancımız da bu işe farklı bakar. Mezarlara kesinlikle dokunmuyoruz. Mezarların etrafındaki yapıları yıkıyoruz. Mezarlık görüntüsü altında tripleks binalar oluşturulmuş. Terör örgütü elemanlarının resimleriyle, flamalarıyla süslenmiş. Vatandaşımızı tehdit eden yapıları kesinlikle yıkacağız ama mezarlara dokunmadan."
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.