Rusya duyurdu: Erdoğan, 4 Eylül'de Soçi'de Putin ile görüşecek

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Rusya duyurdu: Erdoğan, 4 Eylül'de Soçi'de Putin ile görüşecek

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Rusya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 4 Eylül'de Soçi'de bir araya geleceğini duyurdu.

Kremlin'den önceki gün yapılan açıklamada, "Putin ile Erdoğan "yakında" görüşecek" denildi, görüşmenin Rusya'da gerçekleşeceği ifade edildi. Görüşmenin detaylarına ilişkin yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. İkilinin görüşmesinin tarihi netleşti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Soçi'de 4 Eylül'de görüşeceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleştirilmesi beklenen görüşmenin tarihi belli oldu. Rus medyası, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin’in Rusya'nın Soçi kentinde 4 Eylül Pazartesi günü bir araya geleceğini duyurdu.

Erdoğan ve Putin'in Temmuz ayında Rusya’nın uzatmayı kabul etmediği tahıl anlaşmasını ve Ukrayna'daki savaşı ele alması bekleniyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Rus mevkidaşı Sergey Lavrov arasında bugün Moskova’da gerçekleştirilecek görüşmede de Erdoğan-Putin görüşmesinin detayları ele alınacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...