Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sakalını neden kesmediğini açıkladı: Gelmiyor içimden

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sakalını neden kesmediğini açıkladı: Gelmiyor içimden

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş depremi sonrası sakalının uzunluğu ile dikkat çeken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, neden kesmediğine dair açıklama yaptı. Anadolu'da cenaze sahibinin definden sonra sakalını kestiğini vurgulayan Koca, "Arama kurtarma faaliyetleri bitmeden sakalımı kesmek gelmiyor içimden, kesemedim" dedi.

TürkiyeKahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası kaybettiği canlara üzülürken, bir kötü haber de Hatay'dan geldi. Büyük depremden en çok etkilenen illerden biri Hatay oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’dan son durumu bildirdi. Koca, konuşmasında neden sakallarını kesmediğine dair açıklama da yaptı.

HATAY'DA SON DURUM

Bölgede arama kurtarma faaliyetinin sürdüğü iki üç binanın kaldığını, 51 bin 200 yaralının deprem bölgeleri dışına gönderildiğini söyleyen Koca, salgın hastalık riskinin bulunmadığını aktardı.

"ANADOLU'DA CENAZE SAHİBİ DEFİNDEN SONRA SAKALINI KESER"

Depremin ilk anından beri deprem bölgelerinde bulunan bakanların, uzayan sakalları ise dikkat çekmişti. Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan Fahrettin Koca, arama kurtarma çalışmaları bitmeden sakallarını kesmeyeceğini belirttiği cümlelerine şöyle devam etti:

"Anadolu’da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser. Benim, doğrusu arama kurtarma faaliyetleri bitmeden kesmek içimden gelmiyor, kesemedim."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...