Samsun'da dehşet kaza! Araç tırın altına girdi: Baba öldü, 8 yaşındaki kızı ağır yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samsun'da dehşet kaza!  Araç tırın altına girdi: Baba öldü, 8 yaşındaki kızı ağır yaralı

GÜNDEM Haberleri

Samsun’da seyir halindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile yol kenarında park halindeki tırın altına girdi. Feci kaza otomobilin sürücüsü baba hayatını kaybetti, 8 yaşındaki kızı ise ağır yaralandı.

Samsun'da baba ile küçük kızının bulunduğu otomobil korkunç bir kaza yaptı. Samsun-Ordu karayolu üzeri Çarşamba ilçesi Ambarköprü mevkisinde meydana gelen kazada Ali Duran idaresindeki  otomobil, Samsun'dan Çarşamba istikametine seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkarak yolun dışında park halindeki çekiciye bağlı dorsesine arkadan çarptı.

ARAÇ TIRIN ALTINA GİRDİ, KÜÇÜK KIZ KURTARILDI

Şiddetli çarpma sonucu dorsenin altına girerek araç içerisinde sıkışan otomobil sürücüsü ve yanında bulunan 8 yaşındaki kızına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Tırın altına adeta saplanan otomobilden yaralıları alabilmek için forkliftler tırın dorsesini kaldırdı. Olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan 8 yaşındaki S.N.D'yi araçtan yaralı olarak çıkartılarak, ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Samsun'da dehşet kaza!  Araç tırın altına girdi: Baba öldü, 8 yaşındaki kızı ağır yaralı

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobil içerisinde sıkışan Ali Duran’ı kurtarmak için büyük gayretler gösterildi ancak sürücü, araç içerisinde hayatını kaybetti. Yapılan incelemeler sonrasında hayatını kaybeden Ali Duran’ın cansız bedeni, Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili geniş çerçeveli soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...