Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 tır çarpıştı! 1 ölü, 15 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ve 2 tırın karıştığı kazada ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. Bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsü ile 2 tır çarpıştı. Şanlıurfa Gaziantep otoyol bağlantı noktasında meydana gelen kazada ölü ve yaralıalrın olduğu belirtildi.

Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 tır çarpıştı! 1 ölü, 15 yaralı

Yoğun yağış ve sis şartlarının etkisi altında gerçekleşen kazanın ardından, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 tır çarpıştı! 1 ölü, 15 yaralı

Detaylı bir kurtarma ve müdahale çalışması başlatıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin yanı sıra yaralılar olduğu belirtiliyor. Yetkililer, kaza ile ilgili incelemelerin sürdüğünü ve gelişmeler hakkında bilgi vereceklerini ifade ettiler.

Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 tır çarpıştı! 1 ölü, 15 yaralı

OTOBÜS ŞOFÖRÜ OLAY YERİNDE ÖLDÜ 

Kazada, yaralılar ihbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Şoför koltuğunda sıkışarak ağır yaralanan otobüs şoförü İlhami Dokdemir'in (58) ise sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Dokdemir’in cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Şanlıurfa - Gaziantep otoyol bağlantı noktası trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...