FETÖ'cü sapık profesörün mağdur ettiği çocuk konuştu: Çapa’dan gizlice ketamin çaldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ'cü sapık profesörün mağdur ettiği çocuk konuştu: Çapa’dan gizlice ketamin çaldırdı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çocuklara ketamin ilacı verip “Ailelerimiz bize cinsel istismarda bulunuyor” diye iftira attıran FETÖ’cü Prof. Dr. Salih Zoroğlu’nun davasında mağdurlar konuştu: Çapa Hastanesine bir şekilde girip bizden ketamin ilaçları çalmamızı istedi.

İstanbul’da bir klinikte, hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara verip hipnotize ederek ailelere ‘cinsel istismar’ tuzağı kurmakla suçlanan FETÖ’den ihraç edilen çocuk ve ergen psikiyatristi Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, eşi ve beraberindeki dört şahıs hâkim karşısına çıktı. Bakırköy 21. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada mağdurlar, olaya ilişkin çarpıcı beyanlarda bulundu.

Zoroğlu’nun hastasının annesi olan ve duruşmaya müşteki olarak katılan İ.K. “Psikolojik tedavi gören kızımın seansların birinde bize çocuğun babası tarafından tecavüze uğradığını söylediler. Ben buna inanmadım. Onlara “Bunu ispatlayın” dedim. Ketamin iğneleri vurulduktan sonra kızım sigara içip, saçma şiirler yazmaya başladı. Bir gün ketamin etkisi ile gece abisinin başına dikilip ‘Benim yaşadıklarımı biliyor musun?’ diye sormuş. Yine kızıma iğne vurulduktan sonra karakola götürüyorlar. Karakolda kızım, eşim ve benim ona istismarda bulunduğumuzu söylüyor. Ancak ertesi gün olduğunda kızım bunların hiçbirini hatırlamıyor. Vurdukları iğneler bağımlılık yaptı. Kızım bize ketamin bulabileceğimiz yerleri soruyor” ifadelerini kullandı. 

Sapık profesörün mağdur ettiği çocuk konuştu: Çapa’dan gizlice ketamin çaldırdı - 1. Resim

Zoroğlu’nun kliniğinde mağdur olan bir çocuk da verdiği beyanda “Önce sulandırılmış ketamini her hafta kullandırdılar daha sonra iğne olarak vermeye başladılar. Çapa Tıp Fakültesine gizlice girerek ketamin çalmamı bile istediler. Bana anne ve babamı şikâyet etmezsem bu hastalıktan kurtulamayacağımı söylüyordu. Onların hapse gireceğini bundan sonra ona baba eşine ise anne dememi, üniversite için de yurt dışına göndereceğini söylüyordu. Son olarak benim adıma babamı CİMER’e şikâyet edip bunun ardından pasta keserek kutlama yaptılar. Beni alıştırdıkları ilacın yokluğunu hâlâ çekiyorum” dedi. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Süleyman Salih Zoroğlu ile klinikte psikolog olan sanık Ahmet Aktaş’ın tutukluluk hâlinin devamına, tutuksuz sanıklar hakkındaki adli kontrol tedbirlerinin devamına karar vererek duruşmayı 22 Mayıs tarihine erteledi. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...