Sapkın ‘koruyucu aile’ tuzağını bozma çabası

- Güncelleme:
Sapkın ‘koruyucu aile’ tuzağını bozma çabası

Gündem Haberleri

AK Parti İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta, Avrupa’nın, Müslüman çocukları ailelerinden alıp Hristiyan eş cinsel çiftlere vermesine karşı mücadele ettiklerini söyledi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ

Almanya’da koruyucu aile olarak Hristiyan eş cinsel çifte verilen Müslüman Türk bebeğin, Türkiye’nin girişimleri sonucu bu aileden alınarak Türk koruyucu aileye teslim edilmesinin ardından benzer bir mücadele İsveç’te sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, İsveç’te eş cinsel bir çifte evlatlık olarak verilen Müslüman bir ailenin çocuğu 5 yaşındaki Meryem için harekete geçtiklerini söyledi. Usta “Biz çocuğun Türk olabilme ihtimaline yönelik Dışişleri Bakanlığımız ile bir araştırmaya girdik. Türk bir ailenin çocuğu olmadığını fark edince olaya müdahil olamadık. Çocuğun kurtarılması için çaba gösteriyoruz ama hareket alanımız sınırlı. Yeni bir düzen kurmaya çalışıyorlar. Eş cinselliği görünür hâle getirip meşrulaştırmak istiyorlar. Bu çocuk orada mağdur durumunda. LGBT’lilerin normalleştirilmesi amacıyla 5 yaşındaki bir kız çocuğunu feda ediyorlar. Sömürgeci mantığıyla hareket ediyorlar. Uluslararası hukuka aykırı davranıyorlar. Çok acı verici bir durum. Kabul edilebilir değil. Bu tarz durumların yaşanmaması için uluslararası kuruluşların harekete geçmesi lazım” diye konuştu.

AK Partili Usta, Avrupa’nın Müslümanlara karşı ikiyüzlü bir tavır sergilediğini belirterek, kıta genelinde İslam karşıtlığı artıyor, hak ihlali suçları işleniyor, göçmenlere karşı nefret söylemi yükseliyor, inanılmaz bir ayrımcılık, tehdit ve nefret söyleminin tırmandığını, başörtüsüne, camilere karşı yaptırımların olduğunu söyledi. Avrupa’daki mülteci kamplarının Nazi Almanya’sında Yahudilerin konulduğu kamplar gibi olduğunu vurgulayan Usta, şunları söyledi: Avrupa’nın göbeğinde aynı acılar yaşanıyor. Bu kamplarda açlık, şiddet, kavga ve tacizler var. Avrupa’da sadece bireysel İslam ve yabancı karşıtlığından bahsetmiyoruz. Ulusal bir politika hâline getirdiler bunu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...