Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Seçil Erzan'a Muslera mesajı! Yıldız futbolcuyu işaret etti 'durduracak kredim kalmadı' dedi

Seçil Erzan'a Muslera mesajı! Yıldız futbolcuyu işaret etti 'durduracak kredim kalmadı' dedi
Fotoğraf Başlığı Seçil Erzan'a Muslera mesaji! Yildiz futbolcuyu isaret etti 'durduracak kredim kalmadi' dedi

Futbol dünyasından ünlü isimlerin karıştığı sahte fon vurgununda, Galatasaraylı isimlerin Seçil Erzan'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı. Takım menajeri Mert Çetin'in Muslera'yı kastederek "1 bekliyor biliyorsun, onu durduracak kredim kalmadı" dediği, Emre Çolak'ın ise "Seçil hanım bekliyorum. 2 saat oldu. Şaka mı yapıyorsunuz?" ifadelerini kullandığı belirlendi.

Kaydet
a- | +A

Türkiye'nin gündemine oturan ve 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen sahte fon vurgununda yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Başrolünde bankacı Seçil Erzan'ın yer aldığı milyon dolarlık vurgunda Arda Turan, Selçuk İnan, Fatih Terim, Emre Belözoğlu ve Muslera gibi ünlü isimlerin dolandırıldığı ortaya çıkarken, bu isimlerin ortak noktasının 'Galatasaray' olması dikkat çekti.

Türkiye'nin tanınan futbolcularının karıştığı milyon dolarlık vurgunda Galatasaraylı isimlerin Erzan'a yolladığı mesajlar ortaya çıktı. Sabah'ta yer alan habere göre; söz konusu isimlerin attıkları mesajlarda paralarının akıbetine yönelik endişeleri açıkça belli oluyor.

EMRE ÇOLAK: ŞAKA MI YA?

Fona en çok para kaptıran isimler 3 milyon 200 bin dolarla Arda Turan ve Emre Belözoğlu olurken, bu ikilinin ardından gelen isim ise Emre Çolak oldu. Çolak'ın Seçil Erzan'a 7 Nisan'da, "Seçil Hanım bekliyorum, 2 saat oldu. Şaka mı yapıyorsunuz ya? Seçil Hanım?" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Çolak'ın aynı gün saat 15.22'de ise WhatsApp üzerinden Seçil Erzan'ı aradığı ancak ulaşamadığı belirlendi.

"1 BEKLİYOR BİLİYORSUN"

Mağdur sıfatıyla şikayetçi olan isimler arasında yer alan eski Galatasaray mesajeri Musa Mert Çetin'in de Erzan'a, "Yine kayıpsın Allah sonumuzu hayır eylesin" ifadelerinin ardından Galatasaray kalecisi Muslera'yı kastererek "1 bekliyor biliyorsun" şeklinde attığı mesaj da soruşturma dosyasında yer aldı.

Çetin'in mesajın devamında ise "Aman daha azı olursa beni yorma hiç, hayatta gitmem evine zaten, o beni almaz. Herif telefonlarımı açmıyor. Sıkıldım zaten, artık ne oluyorsa olur. Onu durduracak bir kredim kalmadı" şeklinde yazdığı belirlendi.

"NE OLDU SENİN ALLAH KORKUNA?"

Habere göre Çetin, parasını Erzan'dan almak isteyen Muslera'ya ait olduğu değerlendirilen mesajları da Erzan'a iletti. Mesajda Çetin, "İftardan sonra sendeyim parayla dedim. Zaten 'Aksi olursa, görürsün ne olacağını' dedi. Seçil, ben iftarı yapıp direkt sana gelirim. Seço neredesin cebin kapalı? Sen bunu bize nasıl yaparsın ya? Ne oldu senin Allah korkuna" ifadelerine yer verdi.

Yine Çetin'in öğlen 15.03'te Erzan'ı aradığı ancak aramanın cevapsız bırakıldığı belirlendi.

BAKMADAN GEÇME
Seçil Erzan,
HABER

Seçil Erzan, 'saat geç oldu' taktiğityle kandırmış

Seçil Erzan olayında flaş gelişme! Yeni görüntüler ortaya çıktı, Denizbank
HABER

Seçil Erzan olayında flaş gelişme! Yeni görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan açıklama geldi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.