Şehitlerin ruhunu incitmeyin: Hakkımızı helal etmeyiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şehitlerin ruhunu incitmeyin: Hakkımızı helal etmeyiz

GÜNDEM Haberleri

Yakınlarını teröre kurban veren şehit yakınları ve gaziler, gazetemiz aracılığı ile 14 Mayıs günü sandığa giden seçmenlere bir çağrıda bulundu. Oy verirken asker, polis, sivil şehitleri unutmayın diyen gazi ve şehit yakınları, vatan, bayrak, ezan düşmanlarına verilecek her oyun şehitlerin ruhunu inciteceğini unutmayın’ ifadelerini kullandı. 

Yılmaz Bilgen

Dağlarda verilen savaşı sandıkta kaybetmeyelim

Terör gazisi ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar, yarınki seçim gerçekten çok büyük anlam ifade ediyor. O sandığa gittiğinizde lütfen şehit anne, baba ve ailelerini unutmayın. Oyunuzu vatana, millete, mazlumlara el uzatan, sahip çıkanlara verin. Dağlarda yazılan destanı sandıklarda itibarsızlaştırmayın. Şehitlerin ruhunu incitmeyin. Biz devletimizin en tepesinde terör işbirlikçilerini görmek istemiyoruz. Biz vatan, din, devlet, bayrak diyenin yanındayız. Aziz milletimize, vatana, bayrağa, şehitlerimize düşman olanlara hak ettiği dersi verin çağrısı yapıyoruz’ dedi. 

Katiller ve işbirlikçileri kaybetmeli

Şırnak Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Mehmet Güngör’de oy verirken bu dağlarda verilen mücadeleyi unutmasınlar. Dün dökülen kanlar ve verilen şehitlerle birlikte halen elleri tetikte nöbet tutan kahramanlara vefa borcumuz var. Emperyalizmin uşağı katil PKK, FETÖ ve onların siyasi uzantıları bir kez daha kaybetmeli. Irak’ta, Suriye’de ve sınır hatlarında çarpışan yiğitler bayrağına göz dikenlere karşı savaşını sürdürüyor. Biz de üzerimize düşeni yaparak terörü ve destekçilerini mahkum edelim. Biz korucular, Mehmetçiğimizle birlikte devletimizin, milletimizin emrinde yarın aziz milletimizin emrinde olmaya devam ediyoruz. Baş kaldıranın başını vurmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu. 

Hakkımız helal etmeyiz

Hendek provokasyonunda şehit düşen Selçuk Paker’in annesi Sevgi Daşdemir’de duygularını şu sözlerle aktardı:
Yarın sandığa giden milletimizden tek ricam şehitlerimizin vatan uğruna döktüğü kanı unutmasınlar. Ben evladımı vatan, bayrak ezan uğruna şehir verdim. Şu son aylarda yaşananlara bakınca kahroluyoruz. İnanın uyku uyuyamıyoruz. Kandil’in katillerine, Demirtaş’a ve evlatlarımızın katillerine özgürlük vaadinde bulunanlara hakkımızı helal etmiyoruz. Bir şehit annesi olarak diyorum ki; ne olur oy verirken ellerinizi vicdanınıza koyup tercih yapın. Terörün ve ortaklarının kaybetmesi için Allah’a gece gündüz yalvarıyoruz. Ümit ederim ki bu pazar katiller kaybeder ve o gece şükür namazı kılmak nasip olur. 

Şehitler Tepesinde yatanların ruhunu incitmeyin

Yahya Kemal Yiğit

FETÖ terör örgütünün alçak kalkışmasında şehit düşen Özel Harekatçı Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit ise, ülkeyi bölüp parçalamak isteyenlere, terör örgütleri ile aleni işbirliği yapanlara zafer çığlığı attırmayın.  Bu topraklar kolay vatan olmadı bize. Yüzbinlerce şehidin kanı ile sulanan bu vatan yarın bizden bir görev bekliyor. Tarih boyu boş kalmayan şehitler tepesinde yatanların ruhunu incitmeyelim.  Oyumuzun rengi Al bayrak oldun. Şunu unutmayalım ki devlet, hürriyet uğruna can verenleri incitirsek ne dünün ne bugün ne de yarının anlamı kalmaz. Ben milletime güveniyorum. Biz bu seçimin sadece Türkiye’nin değil, Türk ve İslam alemi için de kader günü olduğuna inanıyorum’ dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...