Şehrin ortasında güpegündüz hırsızlık pes dedirtti! Kapüşonlu 2 hırsız lüks aracın hayalet ekranını çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Başakşehir’de güpegündüz bir hırsızlık olayı yaşandı. Lüks aracı gözlerine kestiren 2 hırsız hayalet ekranı çalarak kayıplara karıştı.

Son zamanlarda artan hayalet ekran hırsızlığı dur durak bilmiyor. Arnavutköy, Sultangazi ve Bağcılar ilçerinde sık sık meydana gelen hırsızlık bu sefer Başakşehir’de yaşandı. 

Şehrin ortasında güpegündüz hırsızlık pes dedirtti!  Kapüşonlu 2 hırsız lüks aracın hayalet ekranını çaldı

Başak Mahallesi Asude Sokak'ta park halinde olan bir lüks aracı gözlerine kestiren hırsızlar aracın yanına yaklaştı. Otomobilin içerisinden inen kapüşonlu 2 hırsız lüks aracın kapısını açıp içerisine girdikten sonra hayalet ekran diye adlandırılan sistemi sökerek çaldı. Hırsızlık anı cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülenirken hırsızların kendi otomobillerine binerek kayıplara karıştığı görüldü. Gündüz vakti olmasına rağmen rahat bir şekilde yapılan hayalet ekran hırsızlığı geçen hafta Arnavutköy, Sultangazi ve Bağcılar ilçesinde de aynı yöntemle yapılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...