Sevindirici haber geldi: Kemer yangını kontrol altına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sevindirici haber geldi: Kemer yangını kontrol altına alındı

GÜNDEM Haberleri

Antalya Kemer'de günlerdir devam eden orman yangını kontrol altına alındı. 5 gündür devam eden orman yangını havadan ve karadan yoğun müdahaleler sonrasında bugün sevindirici haber geldi.

Aşırı sıcaklar beraberinde orman yangınlarını da getirdi. Kemer'de geçtiğimiz pazartesi başlayan yangın bugün kontrol altına alındı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya Kemer’de pazartesi gecesi çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde 24 Temmuz Pazartesi akşam saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına alındı.

Karadan ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgedeki yangına sabahın ilk ışıklarına kadar gece görüşlü helikopterler ile müdahale edildi.

Bölgede görev yapan helikopterler, denizden aldıkları suyu yanan alanlara taşıyarak söndürme çalışmalarına destek verdi.

Karadan da çok sayıda arazöz, iş makinesi, itfaiye araçları ve orman işçileriyle alevlerin yayılmaması için mücadele etti.

"YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI"

Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada "Antalya, Kemer orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Yangının ilk anından itibaren cansiparane görev yapan orman teşkilatımızın ve diğer tüm kurum çalışanlarının emeğine sağlık" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...