Sibel Yenigün 12 yıldır her yerde aranıyordu! Korkunç cinayet böyle ortaya çıktı...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eskişehir'de 2011'den beri kayıp olan Sibel Yenigün'ün (33) sevgilisi Murat Şensöz tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Şensöz, polis sorgusunda cinayeti itiraf etti.

Çelişkili ifadeler veren Murat Şensöz, 2011 Kasım'da Sibel Yenigün'ü tarım ilacıyla zehirleyip öldürdüğünü itiraf etti. Şensöz, Sibel Yenigün'ün cansız bedenini ise uçurumdan attığını söyledi. Murat Şensöz ve ona yardım ettiği öne sürülen yeğeni Fevzi Şensöz, 'Kadına karşı tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

Eskişehir'de yaşayan Sibel Yenigün, 2011 yılında evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Yakınları, erkek arkadaşı Murat Şensöz'ün yanına gittiği belirtilen Sibel Yenigün ile görüşmeyi kesti. Aile Şubat ayında 12 yıldır haber alamadıkları Sibel Yenigün için polise kayıp başvurusu yaptı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yenigün'ün bulunması için özel ekip kurarak arama çalışması başlattı.

SORGUDA İTİRAF ETTİ

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, Sibel Yenigün'ün erkek arkadaşı Murat Şensöz'ü takibe aldı. Yaklaşık 6 ay süren takibin ardından Murat Şensöz ile yeğeni Fevzi Şensöz gözaltına alındı. Şensöz, sorgusunda 2011 Kasım'da Sibel Yenigün'ü tarım ilacıyla zehirleyip öldürdüğünü itiraf etti. Murat Şensöz, Sibel Yenigün'ün cesedini ise Mihalgazi-Alpagut kara yolundaki ormana götürüp uçurumdan attığını söyledi.

2 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Murat Şensöz ile ona yardım ettiği öne sürülen yeğeni Fevzi Şensöz, adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince, 'Kadına karşı tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

CESEDİ ARANIYOR

Sibel Yenigün'ün cesedinin arama çalışmaları AFAD, Emniyet ve Jandarma ekipleriyle sürdürülmekle birlikte, olayla ilgili soruşturma işlemleri titizlikle sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...