Silah kaçakçılarına dev operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu, çok sayıda gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

6 ilde silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapanlara dev operasyon düzenlendi. Bakan Yerlikaya MERCEK-10” Operasyonlarında; 93 Ruhsatsız Tabanca ele geçirildiğini ve 12 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Adana, Aydın, Rize ve Batman İl Jandarma Komutanlıkları ve Karaman İl Emniyet Müdürlüklerince “Mercek-10” operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.

12 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonlarda 93 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 12 şüpheli gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA SİLAHA EL KONULDU

Ayrıca, 65 adet namlu, 77 adet çeşitli tabanca parça ve tertibatı, 48 adet 9 mm çapında tabanca şarjörü ve 238 adet 9mm ve 7,62 tabanca fişeğine ele konuldu. 

Yerlikaya yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  "Milletimizin bilmesini isterim ki; halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Onları adalete teslim etmeye kararlıyız. Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Ruhsatsız silah temin edenlerle ve silah kaçakçılarıyla mücadelemiz kararlılıkla sürecek."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...