Silivri'de 16 yaşındaki genç dehşet saçtı! Anne, abla ve komşusunu bıçaklayarak öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Silivri'de 16 yaşındaki genç dehşet saçtı! Anne, abla ve komşusunu bıçaklayarak öldürdü

GÜNDEM Haberleri

Silivri’de 16 yaşındaki genç annesi ve ablasıyla tartışınca ikisini de bıçakladı. Korku dolu anlarda kendilerini ayırmaya gelen komşularını da bıçaklayan genç, kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandı. Anne, abla ve komşunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Silivri'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç dehşeti yaşattı. Alibey Mahallesi Adak Sokak’ta meydana gelen olayda iddiaya göre, 16 yaşındaki Mehmet A., tartıştığı annesi Nazlı A. ve ablası Esra A.'yı bıçakladı. Mehmet A. tartışmayı ayırmak için gelen komşusu Semiha B.’yi de yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ANNE, ABLA VE KOMŞU HAYATINI KAYBETTİ

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre ihbar üzerine binaya gelen sağlık ekipleri, Nazlı A'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan ablası Esra A. ile komşuları Semiha Bağ ise ambulansla kaldırıldığı SilivriDevlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

MADDE BAĞIMLISI OLDUĞU İDDİASI

Kendisini yakalamaya çalışan polise bıçakla saldırmaya çalışan şüpheli M.A, ayağından silahla vurularak yakalandı. Öte yandan, şahsın madde bağımlısı olduğu iddia edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...