Fatih Altaylı duyurdu: Sinan Oğan'ın kararını açıklayacağı tarih belli oldu

- Güncelleme:
Fatih Altaylı duyurdu: Sinan Oğan'ın kararını açıklayacağı tarih belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Gazeteci Fatih Altaylı, Sinan Oğan ile görüştü. Altaylı, Sinan Oğan'ın ikinci turda kimi destekleyecekleri konusunda ne zaman açıklama yapacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan cuma günü Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir görüşme gerçekleştirmişti. Sinan Oğan’ın yanı sıra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti.

ATA İttifakı'nda gerçekleşen görüşmelerin ardından bir son dakika gelişmesi yaşandı. İkinci turdaki hamlesi merak edilen Sinan Oğan gazeteci Fatih Altaylı'ya açıklamalarda bulundu.

"GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ"

Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı ile gerçekleşen 'Görüşmeler olumlu geçti' açıklamasının ardından Sinan Oğan ve Ümit Özdağ cumartesi günü durum değerlendirmesi yapmak üzere bir araya gelmişti.  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Sevgili Sinan Oğan ile gündemi değerlendiriyoruz." notuyla görüşmeden fotoğraflar paylaştı.

Fatih Altaylı duyurdu: Sinan Oğan'ın kararını açıklayacağı tarih belli oldu

KARARINI PAZARTESİ AÇIKLAYACAK

Gazeteci Fatih Altay'lı ile telefonda görüşen Sinan Oğan, iki liderle de görüştüklerini ancak henüz bir karar vermediklerini söyledi. Oğan, nihai kararlarını ise pazartesi günü açıklayacaklarını iletti.

SİNAN OĞAN 2. TURDA KİMİ DESTEKLEYECEK?

Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışacağı ikinci turda kimi destekleyeceğini henüz açıklamayan Oğan, şartlarını sıralamıştı. PKK, FETÖ, Hizbullah ve her türlü terör örgütüyle kesintisiz mücadelenin "olmazsa olmaz"ları olduğunu söyleyen Oğan, HDP ve HÜDA PAR'a yeni kurulacak hükümette bir görev verilmemesini istiyor. Sığınmacıların bir takvim çerçevesinde geri gönderilmesi gerektiğini söyleyen Oğan, Anayasanın ilk 4 maddesi ve 66. maddeye asla dokunulmayacağının da garantisinin verilmesini istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...