Son dakika: Sinan Oğan ile Ümit Özdağ bir araya geldi! ATA İttifakı 2. turda kimi destekleyecek?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Sinan Oğan ile Ümit Özdağ bir araya geldi! ATA İttifakı 2. turda kimi destekleyecek?

Seçim 2023 Haberleri

Son dakika haberi: 14 Mayıs'ta yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'la bir araya geldi. Görüşme 2. tur kararı ele alındı. Öte yandan önceki gün Özdağ, Kılıçdaroğlu ile görüşmüş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise dün Oğan'ın kabul etmişti.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde yeteri oy çoğunluğu sağlanamadı. Türkiye, 28 Mayıs'ta 2. tur oylamasına gidiyor... 

Siyasette gözler ikinci tur için ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı yüzde 5,17 oranında milliyetçi oyları alan Sinan Oğan'a çevrildi.

SİYASETTE HAREKETLİ GÜNLER

Önceki gün Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı ziyaret etti.  Dün ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ı Dolmabahçe'de kabul etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Oğan görüşmesi sonrası iki taraftan da herhangi bir açıklama yapılmazken, Özdağ, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Özdağ 2. tur kararını nasıl vereceklerinden bahsettikten sonra "Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığımız görüşme olumlu bir görüşmeydi." dedi.

Son dakika: Sinan Oğan ile Ümit Özdağ bir araya geldi! ATA İttifakı 2. turda kimi destekleyecek?

OĞAN İLE ÖZDAĞ BİR ARAYA GELDİ

İkinci tur oylamasına 8 gün kalırken Sinan Oğan ile Ümit Özdağ, bugün bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşirken henüz bir açıklama yapılmadı. 

NEŞELİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan görüşme öncesi basına verdiği görüntülerde 2 ismin oldukça neşeli olması dikkat çekti. 

"ÖZDAĞ'DAN PAYLAŞIM"

O görüşme sırasında çekilmiş fotoğraflar ise Özdağ tarafından “Sevgili Sinan Oğan ile gündemi değerlendiriyoruz” notuyla sosyal medya hesabından paylaşıldı. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...