Sokak köpekleri yine dehşet saçtı! Çocuğu ölümden dönen baba: Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kastamonu'da küçük bir çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Kolundan ısırılan çocuğu, babası elindeki poşetleri sallayarak kurtardı. Olayla ilgili konuşan baba, "Çocuğumun yanında olmayabilirdim. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın" dedi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir çocuk, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan çocuğu babası kurtardı, o anlar kameralara yansıdı.

Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, babası ile sokakta yürüyen 6 yaşındaki Ömer Asaf Tabur'a sokak köpekleri saldırdı. Durumu gören baba Fatih Tabur, elindeki poşetlerle köpekleri korkutmaya çalıştı. Baba Tabur'un çabası işe yaradı ve köpekler uzaklaştı.

KOLUNDAN ISIRDILAR

Ömer Asaf'ı ise bir köpek kolundan ısırdı. Hemen hastaneye götürülen talihsiz çocuk Tosya Devlet Hastanesinde gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi.

Sokak köpekleri yine dehşet saçtı! Çocuğu ölümden dönen baba: Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın!

YANINDA OLMAYABİLİRDİM

Köpeklerin daha önce de kendisine saldırdığını söyleyen Fatih Tabur, "Sabah saatlerinde alışveriş için markete gittik. Bu noktada oğlum köpeklerin saldırısına uğradı. Birkaç metre önümde yürüyordu. Allah'tan ben yanındaydım. Çocuğumun yanında olmayabilirdim. Bu konuya artık çözüm bulunmasını istiyoruz. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın" dedi.

Sokak köpekleri yine dehşet saçtı! Çocuğu ölümden dönen baba: Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın!

OLAY KAMERALARDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, Ömer Asaf, babasından birkaç metre ilerde yürüyor. Araçların arasından bir anda çıkan köpekler Ömer Asaf'a saldırıyor. O sırada baba Fatih Tabur, elindeki poşetleri köpeklere sallayarak oğlunu kurtarmaya çalışıyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...