Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: Haziran'da 65 terörist etkisiz

- Güncelleme:
Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: Haziran'da 65 terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Haziran ayında 65 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yerlikaya, Haziran ayında 43'ü büyük ve orta ölçekli olmak üzere 13 bin 138 kırsalda ve şehirlerde bölücü terör örgütüne karşı operasyon düzenlenirken, 418 şahıs gözaltına alındığını 112 şahsın tutuklandığını belirtti.

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Haziran ayında 65 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, öte yandan operasyonlarda 418 şahsın gözaltına alındığını 112 şahsın tutuklandığını açıkladı. 

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1676112187159445505

13 BİN 138 OPERASYON DÜZENLENDİ

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahramanlarımız terörle mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Haziran ayında 65 terörist etkisiz hale getirildi. Geçtiğimiz ay teröre karşı 43'ü büyük ve orta ölçekli olmak üzere toplam 13 bin 138 kırsalda ve şehirlerde bölücü terör örgütüne karşı operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlarda 418 şahıs gözaltına alındı, 112 şahıs tutuklandı. Kutsal vatan toprağımız ve şanlı bayrağımız uğruna gece gündüz demeden terörle mücadele eden kahraman jandarmamızı ve kahraman emniyetimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...