Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Son dakika.. Diyarbakır'da depremde yıkılan Galeria Sitesinin müteahhidi yakalandı

Son dakika.. Diyarbakır'da depremde yıkılan Galeria Sitesinin müteahhidi yakalandı

Diyarbakır'da depremde yıkılan ve 89 kişiye mezar olan Galeria Sitesinin müteahhidi Sedat Eser Ankara'da yakalandı.

Kaydet
a- | +A

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerdeyıkılan binalarla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Diyarbakır'da yıkılan Galeria Sitesinin müteahhidi yürütülen soruşturma kapsamında Ankara'da yakalandı.

Hakkında "Olası kastla birden fazla kişiyi öldürmek ve yaralamak" suçundan yakalama kararı bulunan Eser'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yenişehir ilçesinde kentin ilk AVM'si olarak 1999'da hizmete giren, 4 katı alışveriş merkezi olup, 8 katı da 128 daireden oluşan 4 bloklu Galeria Sitesi'nin 1 bloğu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilkinde yıkıldı, 89 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Site hakkında spor salonu için kolonları kesildiği iddiaları da gündemde yer almıştı.

BAKMADAN GEÇME
Diyarbakır’da 89 kişiye mezar olmuştu… Galeria İş Merkezinden 12 bin ton moloz çıkartıldı
HABER

Diyarbakır’da 89 kişiye mezar olmuştu… Galeria İş Merkezinden 12 bin ton moloz çıkartıldı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.