Son dakika... Fırat Kalkanı bölgesinde PKK'ya darbe! 4 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika... Fırat Kalkanı bölgesinde PKK'ya darbe! 4 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurarak "Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." açıklamasını yaptı.

Hain terör örgütleri ile mücadele devam ediyor. Kahraman Mehmetçik, PKK ve türevleri örgütlere göz açtırmazken her geçen gün teröre darbe üstüne darbe vuruluyor. Son olarak Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde teröre ağır darbe vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlerin taciz atışlarına karşılık vermeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li teröristin, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1722188649435963433

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...