Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi Giresun'da verdi: Asgari ücret ve emekliye zam

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Giresun mitinginde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında asgari ücretli ve emekliye müjde verdi. Erdoğan ayrıca CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler yüklendi.

Tarihi seçimlere 10 günden az bir süre kaldı. Miting programlarını günden güne sıklaştıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü durağı Giresun'du. Vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca asgari ücretli ve emekli kesimini sevindiren mesajlar verdi.

TEMMUZ'U İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ve emekli maaşlarına enflasyon ve refah payı artışını Temmuz ayında yaparak çalışanları da rahatlatacaklarını söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

Konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'un yürüttüğü politikalar üzerinden hedef aldı. Kılıçdaorğlu'nun HDP ile ilişkisine sert tepki gösteren Cumhubaşkanı Erdoğan, 'Kandil'den selam geliyor Bay Bay Kemal'e. Ne diyor, 'Desteğimiz onunla.' Kandil, Kılıçdaroğlu'na 'Seninleyim' diyor. Bu Kandil'dekilerin dini yok, bunların ezanı yok" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: 

"Giresun dün Pontus çetelerine bu vatan topraklarını dar etmişti. İnanıyorum ki Giresun bugün de Kandil'in şakşakçılarına, FETÖ'nün haşhaşilerine vatan topraklarını dar edecek."

"Giresun dün Yıldırım'ın, Fatih'in, Yavuz'un emanetini yere düşürmemişti. İnanıyorum bugün de kahramanlarımızın emnatelerine sıkı sıkı sahip çıkacak. Giresun bizimle olduğu müddetçe her zorluğun üzerinden geliriz."

"Bunun için 14 Mayıs çok önemli. Her biriniz komşunuzu, yakınınızı sandığa götürmelisiniz. Aksi halde ne olur biliyor musunuz, ülkemizin değerlerine saldıran FETÖ'cüler yeniden gelip çocuklarınızı ellerinizden alır. O emperyalistler yeniden gelip bizi kendilerine bağlarlar. Nasıl mı? Karadeniz'deki gazın vanasını kapatırlar. Gabar'daki petrolün üzerine beton dökerler."

KILIÇDAROĞLU'NA KANDİL TEPKİSİ

"Cezaevindeki Selo var ya Selo, Diyarbakır'daki kardeşlerimizin üzerinden geçti. Yasin Börü kardeşimizi katletti. Şimdi Kılıçdaroğlu ne diyor biliyor musunuz. 'Selo ne yaptı?' diyor. Daha ne yapsın. Ya daha ne olacak Bay bay Kemal. İşte bakın Kandil'den selam geliyor bay bay Kemal'e."

"TEKNOFEST'İ HAZMEDEBİLDİLER Mİ?"

"Bu oyunu 14 Mayıs'ta bozmaya var mıyız? Savunma sanayiideki işe yarar ürünlerimize el koyacaklarmış. Atatürk Havalimanı'ndaki TEKNOFEST'i hazmedebildiler mi? Şimdiden aynı yeri ABD'li şirketlere devretme sözü veriyorlarmış. Yerli ve milli modeli yıkıp ülkemizi tekrar tefecilerin at koşturduğu bir yer haline getirirler."

"İngiltere'den Londra'dan tefeciler bunlara 300 milyar dolar verecekmiş. İnanıyor musunuz? Fındığı görse tanımazlar. Bol bol yalan söylüyorlar. İnşallah 14 Mayıs'ta siz de bunlara fırsat vermeyeceksiniz."

"(Kılıçdaroğlu) Çayı görse anlamaz, fındığı görse tanımaz ama bol bol yalanı söyler."

ERDOĞAN, ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN TEMMUZU İŞARET ETTİ

"Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız."

 Nereden nerelere geldik. Eğitimden sağlığa her alanda standartları en yükseğe biz çıkardı. Sanayi ve teknoloji eksiklerini biz giderdik mi? Bu ülkenin en büyük özlemi olan Ayasofya'yı biz ibadete açtık mı? 

Amerika'da Türk Evi'ni inşa ettik. Yaparsa biz yaparız, yaparsa AK Parti yapar. 

"TÜRKİYE YÜZYILI ETRAFINDA KENETLENELİM"

Asıl dersi 14 Mayıs'ta vereceğiz. Allah'ın izni ile mevcut sıkıntıları da biz gidereceğiz. Bu davanın muhatabı 85 milyonun tamamıdır. 85 milyonun tamamının bu davada yeri var. Gelin ülkemizin geleceği için Türkiye Yüzyılı etrafında kenetlenelim.

Giresun, 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? 21 yıllık kazanımlarımızı daha da ileri taşıyor muyuz? Doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? Karadeniz'in uşaklarına da bu yakışır. Giresun'a 51 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık.

CHP içindeki gerçekten Cumhuriyetçi, Gazi Mustafa Kemal'in istiklal anlayışına sahip insanlarımızın hassasiyetlerinin nasıl istismar edildiğini biliyoruz."

Bana diyorlar ki, bay bay Kemal ile neden bu kadar uğraşıyorsun, diyorlar. Hep yalan söylüyor, nasıl uğraşmayayım. Giresun'a uğramış yine yalan söylemiş. 

Davos'ta IMF ile görüşme yapıyoruz IMF'nin başındaki zat, siyasi kararlara müdahil oluyoruz diyor. Sen alacağını alacaksın ama Türkiye'yi ben yönetirim, sen Türkiye'ye karışamazsın, dedim. 2013'te IMF'e olan borcumuzu ödedik ve ilişiğimizi kestik. 

Ne diyor terör örgütünün temsilcileri, yüz yıllık kazanımlarını değiştireceğiz, diyor. Bunlarla beraber yürüyor bay bay Kemal. O masadakiler de aynı.

"CHP LGBT'ci, İYİ Parti LGBT'ci"

Biz LGBT'ci değiliz. LGBTye karşıyız. CHP LGBT'ci, İYİ Parti LGBT'ci. O masada olanların LGBT'ye karşı olduğunu duydunuz mu? Bizim için aile kutsaldır. Ailemize laf ettirmeyiz. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...